Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fanclubdag The Flying Dutch

november 7 @ 12:30 - 17:00

Gratis

Beste Star Trek fan,

The Flying Dutch organiseert op 7 november haar jaarlijkse fanclubdag.

De eerste teaser video hiervoor is inmiddels verspreid en we organiseren een Star Trek middag met het thema Quark’s gaming Emporium. De toegang is gratis!

 

Het organiseren van deze bijeenkomst ten tijde van Covid19 gaat , zoals je zult begrijpen, niet zonder rekening te houden met geldende beperkingen. De dag wordt gehouden in Het Turfschip te Etten-Leur alwaar we gebruik maken van de foyer/horeca gedeelte Het Binnenhof. De belangrijkste regels waar wij rekening mee moeten houden zijn de 1,5 meter afstand, maximaal aantal bezoekers, registratie aan de deur, het hebben van een zit plek, op basis van huishouden. We hebben ons programma hierop aangepast en zullen de bezoekers ditmaal vanuit hun stoel vermaken!

                    

Let op!  Maximaal 50 bezoekers ! Vol is vol. Dus wees snel!

 

Uiteraard houden wij de regels voor bijeenkomsten omtrent de Covid19 situatie in de gaten en zullen, indien noodzakelijk, ons programma daarop aanpassen. Of in het ergste geval: de bijeenkomst annuleren, wat wij natuurlijk niet hopen. Houd daarom onze PR kanalen (Magazine, Facebook en website) in de gaten.

 

 

Met Discovery, Picard, Lowerdecks als nieuw materiaal en de aankondiging van de series Section 31 en Strange New Worlds is er genoeg nieuws om over te praten. Zien we je  november in Etten-Leur?

The Flying Dutch

 

Gegevens

Datum:
november 7
Tijd:
12:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

t turfschip
Schipperstraat 2
Etten-Leur, Noord Brabant 4871 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31630284944
Site:
www.hetturfschip.nl