Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TFD Algemene Leden Vergadering

juni 20 @ 14:00 - 17:00

De leden van onze vereniging zijn uitgenodigd deel te nemen aan de algemene ledenvergadering op zaterdag 20 juni 2020 van 14:00 – 17:00 uur in ‘Het Veerhuis’ Nijemonde 4 te Nieuwegein.

In verband met de Corona-maatregelen is er echter een maximum van 30 personen gesteld aan het aantal aanwezigen in de zaal. Daarom vragen we je dan ook om je vooraf aan te melden of gebruik te maken van een machtiging aan een van de aanwezigen.

De beschikbare plekken worden ingevuld op volgorde van aanmelding. Zonder aanmelding vooraf loop je het risico dat we je helaas moeten verzoeken alsnog een machtiging af te geven.

We zullen de vergadering  op afstand toegankelijk maken via de ZOOM website. Hiertoe zullen we aangemelde leden ongeveer een kwartier voor aanvang een bericht sturen met informatie / link naar de vergadering. Zie ook www.zoom.us  via de “join a meeting” optie, bovenin op de website. Aanmelden om aanwezig te zijn of deel te nemen aan de video stream kan via info@tfd.nl of de infolijn o.v.v. je naam en lidnummer.

De agenda zal bij het clubblad verzonden worden, maar is ook, evenals alle overige stukken vanaf heden op te vragen via info@tfd.nl, ons postadres of de infolijn, onder vermelding van ALV TFD 2020.

Interesse om het bestuur te komen versterken? Aanmelden kan via bekende adressen (post, e-mail, infolijn) of tijdens de ALV, uiterlijk voorafgaande aan het betreffende agendapunt.

 

Het bestuur,

Pim Blokker, Marc Ghysels, Henk Osinga, Harm Koopman, Joyce Geurts

Gegevens

Datum:
juni 20
Tijd:
14:00 - 17:00
Site:
www.tfd.nl

Locatie

‘t Veerhuis
Nijemonde 4,
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps