Fanclubdag 2014

Zoals we je al hebben laten weten geven we dit jaar een speciaal tintje aan onze fanclubdag. We bestaan 30 jaar en hebben daarom  het programma uitgebreid met een mini film marathon! Het programma zal in het teken staan van The Cage, de eerste Star Trek aflevering ooit gemaakt, dit jaar 50 jaar geleden. Aansluitend gaan we drie Star Trek bioscoop films vertonen, om er zo iets speciaals van te maken en bieden we je de kans de films nogmaals op het grote doek te beleven.

 <<< meer programma details onder voorbehoud bekend >>>

Het programma voor 29 november is in grote lijnen:

10:30 tot 15:00 uur – Fanclubdag:

Met quiz en aandacht voor The Cage, dé Star Trek pilot uit 1964, dit jaar 50 jaar geleden. Een mooie reden deze in de spotlight te zetten!

15:00 tot 22:00 uur – Film marathon

De oplettende fan had ze natuurlijk al herkend in de poster: The Motion Picture, First Contact en Star Trek 2009 zijn de films die we gaan vertonen tijden de film marathon!

Er zijn voor de marathon een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom bieden wij je de mogelijkheid vooraf kaarten hiervoor te reserveren zodat je niets hoeft te missen. Aangezien het een volle dag wordt en er ook voor de inwendige mens moet worden gezorgd, bieden we je de gelegenheid eten te reserveren. Dit zal een eenvoudige warme maaltijd zijn die in de pauze na de eerste film zal worden geserveerd.  Hiervoor is reserveren verplicht. Op de dag zelf kan dit niet meer worden gedaan.

  Reserveringen kunnen niet  meer worden gedaan. Kaarten voor de fanclubdag en filmmarathon zijn alleen nog aan de kassa verkrijgbaar. Eten is niet meer te reserveren.

Prijzen:

Fanclubdag: Leden: € 5,00  ; Niet leden € 7,50

Marathon (voorverkoop): Leden: € 10,00 ; Niet leden € 12,50

Marathon (aan de deur, indien beschikbaar) : Leden: € 12,50 ; Niet leden € 15,00

Eten (alleen vooraf te reserveren): € 15,00

 

Klik hier voor alle uitgebreide details. We zien je op 29 november in Voorschoten!