IDFA Ontmoeting met George Takei

IDFA presenteert zaterdagavond 22 november, zoals velen van jullie inmiddels al weten, de première van de documentaire To Be Takei. De film gaat over het leven van de bekende acteur uit The Original Series: George Takei, oftewel Hikaru Sulu. Aanstaande zaterdagavond zal George, samen met zijn man Brad, de première openen in Pathé Tuschinski te Amsterdam.

The Flying Dutch kan hierbij exclusief haar leden de unieke kans bieden om aanwezig te zijn bij een heuse Meet & Greet met mr. Takei zelf!

DeMeet & Greet zal plaatsvinden voorafgaand aan de première-voorstelling, en een kwartier duren. Omdat we in die 15 minuten helaas niet iedereen aan het woord kunnen laten, hebben we besloten dat de 5 origineelste vragen persoonlijk aan George kunnen worden gesteld.

Wat moet je daarvoor doen?

  • Bestel een kaartje voor de Europese première van To Be Takei op de site van IDFA, kosten € 10,- : http://www.idfa.nl/nl/tags/program.aspx?id=99e363af-14b1-4630-a2cf-9f034378d33a
  • Wees zaterdagavond op tijd aanwezig (22.15 uur)
  • Toegang tot de ruimte waar de Meet & Greet zal plaatsvinden is alleen mogelijk op vertoon van je geldige TFD-ledenpas en het gekochte filmkaartje.
  • Er zijn in de Meet & Greet-ruimte voldoende plaatsen beschikbaar, echter kunnen 5 personen per persoon 1 vraag stellen.
  • Laat je origineelste vraag zo snel mogelijk aan ons weten: pim.blokker@hetnet.nl onder vermelding van “Vraag voor George Takei” met je lidnummer en je naam.

De vijf origineelste antwoorden krijgen 3 minuten de tijd om hierover met George van gedachten te wisselen! De winnaars worden op de avond zelf bekendgemaakt.

Dus wees er met WARPSPEED bij om niets te missen!