Star Trek Destination Dortmund

Update ivm Corona:

Er is een mail gestuurd naar de organisatie van DG  met de vraag of er restricties zijn vanwege Covid . Ik kreeg van hen een link naar een officiële site . Daar staat vermeld dat er geen restricties meer zijn .

https://www.westfalenhallen.de/

https://www.destinationstartrekgermany.com/

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 september wordt de Star Trek Destination in Dortmund gehouden. Met veel acteurs, voornamelijk uit Voyager. De TFD heeft een kraam aangeboden gekregen met toegang voor 10 vrijwilligers. Wie wil komen helpen? (nog even onder voorbehoud)

Er zijn vrijwilligers die al kaarten hebben gekocht en die niet kunnen retourneren, dus grijp je kans zou ik zeggen als je er bij wilt zijn.

Het is een meerdaags evenement en zal een overnachting in de buurt wenselijk zijn. Dit zal je zelf moeten regelen, net als vervoer. Probeer zoals we gewend zijn bijvoorbeeld weer samen wat te delen, dat scheelt in de kosten.

Alle info is nog niet volledig ontvangen; zo hebben wij gevraagd of we vrijdagochtend mogen opbouwen (ipv donderdagavond, vandaar het voorbehoud). En weten we niet hoeveel ruimte we krijgen.

Het zal een promo evenement zijn, dus mogen we niet verkopen, waar uniformen zeker zullen worden gewaardeerd / bijna een verplichting zal zijn. Al misstaat onze polo natuurlijk ook niet.

Pim (en meerijder Dean) zullen in ieder geval spullen meenemen, waar een tweede vervoerder zeker een must is, ook als er iemand meerijdt. Wellicht een optie het evenement ervoor <de Stripdagen in Rijswijk> al wat spullen verdelen? Pim zal vrijdag i.i.g. vroeg al richting Dortmund te rijden (mochten we vrijdag mogen opbouwen). Beurs open vanaf 14:00 uur, het streven is voor die tijd te hebben opgebouwd, wat realistisch moet lukken.

Geef bij opgave bv aan of je hiermee kan helpen.

Reageer Nu

Unsubscribe rsvpmaker@example.com from this list https://www.tfd.nl/?rsvpmail_unsubscribe=rsvpmaker@example.com&rmail=1
Our mailing address is:
Info@tfd.nl
Copyright (C) 2024 Star Trek Vereniging “The Flying Dutch” All rights reserved.