Stripspektakel Kampen

Hallo allemaal,

we zijn weer uitgenodigd voor het stripspektaken in Kampen op 19 augustus aanstaande. Dit is en betaalde beurs, waar we een kraam buiten huren en mogen verkopen. Normaal is het boeken van deze beurs geen probleem, maar dit jaar valt het in de vakantie van Pim (13 – 19 augustus) en zal iemand anders de spullen moeten halen / brengen uit Delft.

We willen daarom weten of er iemand hiervoor beschikbaar / bereid is de spullen te vervoeren alvorens we deze gaan boeken.

Hier zijn drie opties:

  • De spullen uiterlijk 12 augustus ophalen bij Pim (die vertrekt de 13e)
  • Pim geeft sleutels aan iemand af, zodat die naar eigen inzicht de spullen kan komen ophalen.
  • En er is de optie om spullen van een eerdere (verkoop) beurs mee te nemen. Zoals het er nu naar uitziet is dat de Stripdag in Noordwijk op 9 juli.

Belangrijk om te weten is dat de beurs wordt gehouden van 10 – 17 uur en je tussen 08:00 en 08:30 aanwezig moet zijn om op te bouwen. Je mag hier met de auto tot de kraam oprijden, dus weinig gesleep / getil. Tip is hier op tijd aanwezig te zijn, zodat de toegang tot de stand minder geblokkeerd door je buren op de beurs. Ook goed om te weten is dat in het centrum betaald parkeren is, al zijn de prijzen hier nog acceptabel, buiten het centrum kun je gratis parkeren, maar moet je even lopen naar je auto.

Opgeven kan en we horen graag of er iemand de spullen kan vervoeren!

Reageer Nu

Unsubscribe rsvpmaker@example.com from this list https://www.tfd.nl/?rsvpmail_unsubscribe=rsvpmaker@example.com&rmail=1
Our mailing address is:
Info@tfd.nl
Copyright (C) 2024 Star Trek Vereniging “The Flying Dutch” All rights reserved.