Overnachten tijdens de fanclubdag XXL

zaterdag september 7, 2024
 

Beste vrijwilliger,

Zoals jullie hebben gezien houden wij onze fanclubdag XXL op zondag 8 september in cultuur en vergadercentrum HFWitte in De Bilt. Een uitdaging hierbij is dat we in het slechste geval maar 2 uur de tijd hebben de zaal op te bouwen, tussen 08:00 en 10:00 uur in de ochtend. We proberen of we al de avond van te voren deels kunnen opbouwen, maar dat is afhankelijk of de zaal de avond ervoor verhuurd is. Maar dat weten we pas kort voor het evenement.

Een aantal vrijwilligers heeft aangegeven te willen overnachten in het Van der valk Hotel in de Bilt, dat op 10 miniten rijden van de fanclubdag locatie ligt. Dit zal ook het hotel zijn waar wij onze gasten laten overnachten. We zo praktisch, bij zaterdagavond en zondagochtend opbouwen dat we niet ver voor en na hoeven te reizen. Zo ook voor de chauffeur die maandag de gasten naar Schiphol gaan brengen.

Daarom deze Dutycall om te inventariseren wie hier interesse in heeft. Mede ook om, indien mogelijk, een deal te maken met het Hotel. Let wel, de overnachtingen zijn voor eigen rekening.

Wil je uiterlijk 1 juni laten weten of je hier gebruik van wilt maken?

Reageer Nu

Namen van deelnemers worden getoond op de website, net als het bericht.

Uw Antwoord : Ja Nee

Gast ###

(+) Voeg meer gasten toe

Note: