William Shatner komt naar Europa ! En dat zullen we geweten hebben .

Er is een speciaal  fan evenement op de ochtend en begin van de middag van zaterdag 14 maart in Amsterdam. Om dit bij te wonen moet je lid zijn van de William Shatner Fan Club . Lid worden van de William Shatner is gratis De 2020 EUROPESE Fanclub dag zal worden gehouden op zaterdag 14 maart 2020 in Amsterdam vóór het begin van het Rai theater evenement .

Het  evenement bestaat uit de volgende:

Start Einde van de ochtend:
Meet and Greet gevolg door een praatje waar hij de groep verteld wat hij allemaal afgelopen tijd heeft gedaan. Daar volgt er een uitgebreide Q&A. Dan zal hij  signeren en, indien gewenst, kun je items laten personaliseren .

Er zijn GEEN handtekeningen inbegrepen in de prijs van het ticket. Handtekening kost € 65 per stuk. Autograph tickets zullen binnenkort beschikbaar zijn en zijn onbeperkt, of u kunt kiezen om te betalen op de dag van het evenement.

Na de handtekeningensessie is het verzamelen geblazen voor een groepsfoto met William Shatner. Daarna gaan we in op de One on One foto’s.

Daarna wordt een uitgebreid lunchbuffet geserveerd .

Je krijgt een persoonlijke foto met Shatner, de toegang tot de groep foto evenals alle andere foto’s van de dag zullen ook beschikbaar zijn op een download site die later bekend gemaakt wordt.

Het evenement gaat alleen door bij een minimum aantal deelnemers .

Houd onze site goed in de gaten voor verdere informatie rondom dit unieke William Shatner Fanclub evenement . Voor de Engelse tekst, Tickets en uitgebreide info klik https://t.co/SJwpq1SzzS?amp=1 .