2024 een speciaal jaar voor The Flying Dutch

The Flying Dutch is dé Nederlandse Star Trek fanclub die zich toelegt op het samenbrengen van Star Trek-liefhebbers in Nederland. Met een interactieve website, sociale mediakanalen op Facebook, YouTube, Instagram en TikTok, en een kwalitatief hoogstaand full colour magazine, biedt The Flying Dutch een unieke Star Trek-ervaring voor fans van alle leeftijden. De club is een trotse voorvechter van diversiteit en inclusiviteit, en nodigt fans uit om deel uit te maken van een levendige en gastvrije gemeenschap.

Als ware pioniers van de Star Trek-beweging in Nederland, zet The Flying Dutch zich sinds 1984 al 40 jaar in voor het samenbrengen van Trekkies uit alle hoeken van het land. Met de officiële website biedt de club informatie, nieuws en exclusieve content. Fans kunnen zich verdiepen in de rijke geschiedenis van Star Trek en de nieuwste updates ontvangen over aankomende evenementen en bijeenkomsten..

We hebben inmiddels  een indrukwekkend scala aan verschillende communicatie platformen, inclusief een interactieve website, sociale mediakanalen op Facebook, YouTube, Instagram en TikTok, en een schitterend full colour magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Op deze manier bied The Flying Dutch een ongeëvenaarde Star Trek-ervaring voor fans van alle leeftijden.

Via de Facebook-pagina van de club kunnen fans in real time communiceren, nieuws delen en samen hun passie voor Star Trek beleven. Op het YouTube-kanaal worden regelmatig video’s geüpload van wat er allemaal gebeurd binnen de vereniging en daarbuiten. De Instagram- en TikTok-accounts van The Flying Dutch nemen fans mee op een visuele reis door het Star Trek-universum, met verschillende foto’s en korte video’s die de verbeelding prikkelen.

Volg ons op Facebook voor de laatste updates en een uniek kijkje in het Star Trek-universum. [TheFlyingDutchNL/], Instagram [/star.trek.the.flying.dutch.nl/], YouTube [star Trek TFD@the-flying-dutch-nl] en TikTok [/@tfdstartrek]

Een hoogtepunt van de club is het prachtige full colour magazine, dat vier keer per jaar wordt uitgegeven. Dit volledig Nederlandstalig geschreven magazine is een bron van inspiratie en informatie exclusief  voor de leden van onze vereniging. Het tijdschrift bevat interviews, prachtige foto’s, diepgaande artikelen en verhalen  geschreven door leden van de vereniging, en nog veel meer.

“The Flying Dutch is meer dan alleen een fanclub, het is een levendige vereniging van gelijkgestemde individuen die hun liefde voor Star Trek delen. “We zijn trots op onze diverse en inclusieve gemeenschap en streven ernaar om fans van alle leeftijden en achtergronden met elkaar te verbinden. Of je nu een doorgewinterde fan bent of net begint met het ontdekken van de wonderen van Star Trek, The Flying Dutch biedt een plek waar je je thuis kunt voelen.”

De vereniging word volledig gerund door onze vrijwilligers. Van bestuur tot redactie, en “last but not least” alle vrijwilligers die via ons vlaggenschip de USS Starchaser en virtuele vloot van schepen uitgezonden worden naar allerlei bekende conventies , beurzen, evenementen in Nederland en daarbuiten.

En we mogen zeker al onze trouwe leden niet vergeten, want dankzij hun staan wij nu al 40 jaar aan de top van de Nederlandse Star Trek scene!!

Ons motto: “VÓÓR FANS, DÓÓR FANS”