Info TFD

 
 

Ervaar Star Trek met The Flying Dutch !

Welkom bij The Flying Dutch (TFD), de Nederlandse Star Trek Vereniging die in 1984 werd opgericht door een groep gepassioneerde Star Trek fans. Wat begon als een fanclub groeide uit tot een officiële vereniging in 1994, vastgelegd bij de notaris op 15 september van dat jaar.

Doel van de Vereniging: TFD heeft als doel een informatie- en uitwisselingsinstelling te zijn voor alle liefhebbers van de al sinds 1966 bestaande science fiction serie Star Trek en haar vele opvolgers. Dit bereiken we door middel van een kwartaaluitgave van onze kleurrijke nieuwsbrief, een informatieve website, het vergaren van gegevens uit diverse bronnen, en het organiseren van boeiende bijeenkomsten en evenementen. .

Nieuwsbrief: Vier keer per jaar brengt The Flying Dutch een sprankelende nieuwsbrief uit. Verwacht geen doorsnee nieuwsbrief; het is eerder een magazine boordevol nieuwsfeiten, achtergrondverhalen, interviews, foto’s en informatie over onze vereniging. Maar wat deze nieuwsbrief echt bijzonder maakt, is dat het gemaakt wordt door leden voor leden. Jouw bijdrage kan de volgende zijn die schittert in onze nieuwsbrief!

Fanclubdagen: Mis onze jaarlijkse fanclubdag niet! Open voor zowel leden als niet-leden, biedt deze dag merchandise, dvd-afleveringen, lezingen, kaartspellen, en regelmatig een spannende   quiz  of cosplay wedstrijd. Een ideale plek om gelijkgestemde Star Trek fans te ontmoeten, we hopen deze traditie nog heel lang in ere te houden. De kleinschaligheid bied wat de grotere conventies niet kunnen, gezelligheid en interactie met andere fans. De aankondigingen vind je in onze nieuwsbrief ,op de website , facebook, instagram, TikTok en YouTube . Kom en ontdek waarom mensen steeds weer terugkomen!

Beurzen en Evenementen: TFD straalt op strip-, verzamel- en cd & dvd beurzen en andere evenementen. Onze vrijwilligers, gehuld in Star Trek kostuums, voegen een vleugje galactische flair toe aan elk evenement. Bekijk onze agenda op de website om te weten waar je ons kunt tegenkomen.

Vrijwilligers: Vrijwilligers vormen het kloppende hart van TFD. Jaarlijks organiseren we een vrijwilligersdag en/of weekend om hen wegwijs te maken in onze verenigingsstructuur, fanclubdagen, beurzen en onze presentatie naar buiten toe.

Lidmaatschap: Word lid van The Flying Dutch en krijg toegang tot een universum vol sterren! Het lidmaatschap bedraagt slechts EUR 25,00 per jaar. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@tfd.nl. Wil je meteen lid worden? Klik hier.

Pers: Voor persinformatie over The Flying Dutch en alles wat met Star Trek te maken heeft, neem contact op met Marc Ghysels, verantwoordelijk voor onze pr-aangelegenheden, via e-mail. We delen graag ons enthousiasme voor Star Trek met de wereld!

Beleef de toekomst vandaag met The Flying Dutch