Laden Evenementen

« Alle Evenementen

40 jaar TFD – Fanclubdag – De Bilt

8 septemberVolg de bemanning van de USS Starchaser van The Flying Dutch en ga met ons mee op een reis achter de schermen!
Op 8 september 2024 nodigt Star Trek vereniging The Flying Dutch je uit voor ons derde spectaculaire evenement, gehouden in het prachtige zalencentrum HF Witte in De Bilt.
Wat maakt dit evenement zo bijzonder? We hebben niet één, niet twee, maar drie bijzondere gastsprekers die de geheimen en verhalen achter Star Trek met je delen:
1. Susan Sackett – Schrijfster en de assistente van de legendarische Star Trek-bedenker, Gene Roddenberry. Susan zal je meenemen op een reis door de vroege dagen van Star Trek en deelt exclusieve inzichten in het creatieve proces achter deze iconische serie.
2. Eric Stillwell – De schrijver van afleveringen van “The Next Generation”, een van de meest geliefde Star Trek-series. Eric zal zijn ervaringen delen en je meenemen in de wereld van het schrijven voor Star Trek .
3. Mark Rademaker – Een 3D-specialist en de ontwerper van het NASA-model IXS Enterprise. Mark zal je fascinerende details onthullen over het ontwerpen van Star Trek-schepen en zijn werk voor NASA.
Naast deze geweldige gastsprekers hebben we ook een aantal handelaren uitgenodigd die Star Trek-merchandise aanbieden, zodat je je eigen stukje van het Star Trek-universum kunt bemachtigen.
En hier is nog meer goed nieuws! Bij je toegangsprijs zijn handtekeningen van onze gastsprekers inbegrepen. Je hebt ook de kans om met hen op de foto te gaan tijdens onze exclusieve fotoshoot.
Mis deze buitengewone kans niet om je passie voor Star Trek te vieren en te verdiepen. Kom naar het 3e evenement van The Flying Dutch op 8 september 2024 in zalencentrum HF Witte in De Bilt. Maak je klaar voor een dag vol Star Trek magie en herinneringen. We zien je daar!
Meer informatie over de datum, tijd en hoe je tickets kunt bemachtigen volgt snel.

Gegevens

Datum:
8 september

Locatie

HFWitte
Henri Dunantplein 4
De Bilt, Utrecht 3731 CL
+ Google Maps
Telefoon
030 220 3954
Bekijk de site van Locatie

Organisator

The Flying Dutch
Telefoon
+31 (0)6.30.28.49.44
Bekijk de site van Organisator