Mini Cruise

Geachte bemanningsleden en vrienden van The Flying Dutch,

Het is weer tijd om onze reis door de sterren te onderbreken en ons avontuur voort te zetten op aarde. We nodigen jullie uit voor een buitengewone mini cruise die je niet wilt missen. Bereid je voor op een dag vol plezier, lekker eten en ontspanning, terwijl we samen genieten van een Lunch buffet, Oudhollandse spelletjes en een Biesboschrondvaart.

Datum: Zaterdag 29/06/2024

Tijd: 12:30 – 17:00 uur

Vertrekpunt: Biesboschweg 2, 4924 BB, Drimmelen

Agenda:

12.30 uur: Lunch buffet

Begeef je naar het restaurant naast de afvaartsteiger, waar we een fantastisch uitzicht hebben over de rivier de Amer met aan de overzijde de prachtige Biesbosch. Laat je smaakpapillen verwennen met een heerlijke lunch en geniet van goed gezelschap.

13.30 uur: Oud Hollandse spelen

Vervolgens gaan we naar café-restaurant ‘t Voske, waar we een paar gezellige uurtjes doorbrengen met Oudhollandse spelletjes. Voorafgaand aan dit evenement zullen we in groepjes worden ingedeeld, klaar om het tegen elkaar op te nemen. Het belooft veel plezier te brengen voor zowel jong als oud. Vergeet niet je competitieve geest mee te nemen!

15.00 uur: Biesboschrondvaart

Na de spelletjes is het tijd om te ontspannen en te genieten van de serene schoonheid van de Biesbosch. We gaan aan boord van een rondvaartboot op het panoramadek. Geniet van een drankje naar keuze terwijl we twee uurtjes uitwaaien en genieten van de natuurlijke omgeving. Dit wordt een dag om te onthouden en een geweldige gelegenheid om onze Star Trek-vereniging samen te brengen voor wat buitenwerelds plezier.

PRIJS : Leden en/of verkleed 40€ per persoon

 kinderen tot 11j 20€

Niet leden :44,50€ per persoon

Meer informatie over de datum, tijd en hoe je tickets kunt bemachtigen volgt snel.

TICKETS VERKRIJGBAAR VIA VOORVERKOOP VANAF JANUARI 2024!!!