TFD Vrijwilligers: USS Starchaser

Wil je als lid van de Nederlandse Star Trek Vereniging The Flying Dutch meer betekenen voor je vereniging, dan kan dat door je op te geven als vrijwilliger!

Als vrijwilliger van The Flying Dutch help je uiteraard actief mee tijdens haar eigen fanclubdagen, maar ook op beurzen en andere evenementen waar we als vereniging aanwezig zijn en niet te vergeten met het verwerken van onze schitterende nieuwsbrief, die volledig in eigen beheer wordt samengesteld, ingepakt en gepost.

Natuurlijk is het voor de vrijwilligers van The Flying Dutch niet alleen werken, maar wordt er ook gezorgd voor de nodige ontspanning. Dit doen we door het organiseren van vrijwilligersbijeenkomsten. Zo’n bijeenkomst kan een workshop of brainstormsessie inhouden of er worden bijvoorbeeld bordspelen gespeeld in teamverband. Star Trek staat natuurlijk wel altijd centraal tijdens een bijeenkomst.

De U.S.S. Starchaser is een virtueel schip dat bemand wordt door vrijwilligers van de Nederlandse Star Trek Vereniging The Flying Dutch. Als bemanningslid van de U.S.S. Starchaser kom je aan boord in de rang van cadet, door promotie te maken (lees je op bijzondere wijze voor de vereniging in te zetten) kun je groeien in rang en uiteraard ook promoveren naar een hogere.

U.S.S. Starchaser heeft een eigen website die alleen toegankelijk is voor vrijwilligers van de Nederlandse Star Trek Vereniging The Flying Dutch!

Lijkt het je als lid van The Flying Dutch leuk om vrijwilliger te worden of heb je nog vragen, meld je dan aan in de CREW sectie van deze website.

Nog geen lid van de Nederlandse Star Trek Vereniging The Flying Dutch? Klik dan hier

Is bovenstaande allemaal al gesneden koek voor je en ben je van mening dat je tot de echte die-hards gerekend mag worden MAKE IT SO!!