Heroes Dutch Comic con

Ook dit jaar zijn we weer te gast bij de Heroes Dutch Comic con wintereditie op 18&19 November.  

Over The Flying Dutch: “The Flying Dutch” is een gepassioneerde en toegewijde Star Trek vereniging in Nederland. We zijn een diverse gemeenschap van Trekkies die hun liefde voor deze iconische sci-fi-franchise delen. Onze vereniging bestaat uit leden van alle leeftijden die genieten van alles wat met Star Trek te maken heeft, van de originele serie tot de nieuwste films en series. We organiseren bijeenkomsten, evenementen, en activiteiten om onze passie te vieren en de Star Trek-filosofie van hoop, ontdekking en samenwerking te omarmen.

Onze stand in the Fan village zal gemakkelijk te herkennen zijn aan het opvallende Star Trek-thema en het enthousiaste team van The Flying Dutch.

Als u vragen heeft of gewoon met ons wilt praten over Star Trek, aarzel dan niet om langs te komen.

 The Flying Dutch nodigt u uit om deel uit te maken van de intergalactische ervaring. Of je nu een fan bent van Captain Kirk, Captain Picard, of Captain Janeway, er is altijd ruimte voor liefhebbers van Star Trek bij The Flying Dutch. Kom naar onze stand, dompel uzelf onder in de wereld van Star Trek en maak deel uit van onze missie om de liefde voor deze tijdloze franchise te verspreiden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op HDCC!

Dus, bereid u voor om de Warp Drive te activeren of uzelf te transporteren naar HDCC, Wij hopen u daar te zien. Tot ziens op Heroes Dutch Comic Con!  Live long and prosper.