TFD Covid 2020 prijsvraag

r/dataisbeautiful - [OC] Star Trek Production Timeline (In-Universe Timeline in Comments)
  • Vertaal een (1) titel van een aflevering uit iedere serie van Star Trek, met uitzondering van the animated serie, naar het Nederlands.
  • Door vervolgens slechts een (1) woord te wijzigen, moet de titel een relatie krijgen met onze ‘the flying dutch’ Star Trek vereniging.
  • Stuur je oplossing naar info@tfd.nl en natuurlijk hebben we voor de winnaar een klein prijsje in gedachte, maar wat dat is houden we even voor ons…..

In totaal krijgen we dan 6 regels van je (TOS, TNG, DSN, VOY, ENT, DIS), de beste en meest originele inzender gaat aan de haal met een prijsje en geeft toestemming om zijn of haar oplossing eventueel in ons magazine te mogen plaatsen.

https://www.startrek.com/videos/watch-a-timeline-through-the-star-trek-universe-part-i

Tot slot nog een voorbeeld:

Stap 1:  TOS aflevering “Where no man has gone before” leidt tot “Waar geen mens eerder is gegaan”

Where No man Has Gone Before: Original Version - TV Series ...

Stap 2:  door vervangen van het woord “mens” door “vrijwilliger” wordt het “Waar geen vrijwilliger eerder is gegaan” (let op je mag slechts 1 woord wijzigen)

Uitleg:  onze vereniging draait volledig op vrijwilligers en daarmee is dus de relatie met onze vereniging gelegd >>>> succes! (met bedenken van wat onze vereniging allemaal doet)

Uiteraard is het bedoeld voor vrijwilligers en leden, maar de opdracht mag ook worden ingevuld door derden, cq. niet-leden, al zal dat echt niet meevallen is onze mening.

Natuurlijk krijgt de winnaar bericht van ons, ondanks alles wensen we een ieder een mooie zomer toe, sluitingsdatum voor inzending is 31 augustus 2020

“Make it so” : Admiraal “Mr. Fizzbin” H.Koopman