TFD Fanclubdag 2023

Zoals elk jaar organiseren we weer een TFD Fanclubdag.  Een bijeenkomst waar we Star Trek fans, lid of geen lid, uitnodigen op ons jaarlijks Star Trek getint feestje .

Dit keer strijken we neer in Schiedam Noord.

We organiseren weer een oergezellige fanclubdag.
Uiteraard is iedereen welkom lid of geen lid.
Dit keer komen we naar De Ark in Schiedam. Een gezellig buurtcentrum in Schiedam Noord.

We beginnen de dag om 12 uur zodat we iedereen met open armen kunnen ontvangen en kunnen kletsen met oude bekenden en nieuwe vrienden.
We hebben een gezellige loungeruimte met plek genoeg om onder het genot van een thema gerelateerd drankje en hapje gezellig met elkaar kunnen kletsen over van alles en uiteraard onze gezamenlijke interesse in Star Trek en alles wat ermee te maken heeft.


Strange new games nodigt uit tot het spelen van een aantal leuke spellen. Zo hebben we het zelf ontwikkeld Ferengi Bordspel “The hunt for Horganh’s“ meegenomen en presenteren we met trots een nieuw ontwikkeld spel dat volledig om Strange new worlds draait. “Gorn to be Wild “ waar je als the crew van de USS Enterprise probeert om de geduchte vijand de Gorn te verslaan.

Daarnaast is er een versie van Star Trek Hints en Star Trek pictionary

Om 13 uur vertonen we een aflevering van Star trek Discovery: Seizoen 2 episode 1 :
Na het beantwoorden van een noodsignaal van de USS Enterprise , verwelkomt de USS Discovery captain Christopher Pike aan boord, en begint een nieuwe missie om de betekenis achter zeven mysterieuze rode signalen te onderzoeken. Michael Burnham worstelt met haar verleden toen ze opgroeide op Vulcan met haar pleegouders en broer Spock. ( Seizoen première )

Om 15 uur vertonen we een aflevering van Star Trek Strange new worlds:
Seizoen 1 episode 1: Strange new worlds
Als één van Pike’s officieren tijdens een geheime missie verdwijnt, moet Pike zijn zelfopgelegde ballingschap opheffen. Hij moet navigeren hoe hij zijn officier moet redden, terwijl hij worstelt met wat hij moet doen met de visie van de toekomst die hij heeft gekregen.

Iedereen, leden of niet leden, jong of oud, is van harte welkom te Schiedam om samen met ons weer een oergezellige dag te beleven.

Locatie

zalencentrum de Ark

Hargplein 101
Schiedam, Zuid Holland 3121VG

Voor diegene die met eigen vervoer komen: + Google Maps

De organisatie vraagt om de buurtbewoners zoveel mogelijk te ontlasten en te parkeren bij het winkelcentrum Hof van Spaland dat net aan de overkant van de straat ligt op nog geen minuut loopafstand. Ook op het nabijgelegen Bachplein zijn voldoende parkeerplekken voor onze bezoekers.

De locatie is ook super bereikbaar met openbaar vervoer.  De halte “Schiedam hof van Spaland “ligt vlak voor de deur.