TFD USS Starchaser

Zoals velen al weten heeft de TFD een eigen schip: waar je als vrijwilliger van de TFD in staat bent om het beroemde ‘beam me up Scotty’ zelf te onder gaan door naar het virtuele ruimteschip U.S.S Starchaser NCC-5348 af te reizen, de locatie waar alle vrijwilligers van de Nederlandse Star Trek Vereniging The Flying Dutch samenkomen. Deze enthousiaste groep Trekkies houden de vereniging draaiende. Het magazine, de website, al onze social media kanalen zoals Facebook instagram en YouTube, worden gemaakt en onderhouden door vrijwilligers. Regelmatig vind je onze vrijwilligers tijdens zogenaamde “Away missions” op beurzen, evenementen, en uiteraard onze eigen fanclubdagen. Eens per jaar komen we ook bij elkaar en maken er een gezellige dag van: evaluaties, eventuele promoties, spelletjes en meer.

Zo hebben we sinds kort ook een eigen Starchaser pagina op Facebook én is er een besloten Starchaser Whatsapp groep !!

Uiteraard moet je wél lid zijn van The Flying Dutch. Lijkt het je ook wat om vrijwilliger te worden en mee te werken aan de toekomst van deze leuke fanclub?

Stuur dan een e-mail naar info@tfd.nl of staff.starchaser@tfd.nl. De vrijwilligerscoördinatoren zullen dan contact met je opnemen om je aanmelding verder af te handelen en je te verwelkomen aan boord van de USS Starchaser, het vrijwilligersschip van de TFD.