The Flying Dutch zoekt jou!

Welkom in de wereld van Star Trek en The Flying Dutch! Wij zijn een groep enthousiaste fans die zich inzetten om de Star Trek community in Nederland te versterken en te laten groeien.

We hebben dan ook regelmatig mensen nodig die ons daarbij helpen.

Onze vereniging bestaat dankzij de inzet van onze vrijwilligers! Onze crew of bemanningsleden.

Als vrijwilliger van onze vereniging heb je de kans om deel uit te maken van een geweldige groep mensen die dezelfde passie delen.

Onze vereniging is actief op verschillende gebieden, zoals het organiseren van fanclubdagen, het bijwonen van beurzen en Comic Cons, en het beheren van onze social media. Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren bijdragen aan deze activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld helpen bij de opbouw van stands, het beantwoorden van vragen van bezoekers, of het delen van onze activiteiten op social media.

Maar dat is niet alles! Wij hebben ook een virtuele vloot, bestaande uit verschillende schepen en een ruimtestation. Het virtuele vlaggenschip is de USS Starchaser, en daarnaast hebben we ook de USS Fizzbin, het Earth Orbital Station Grand Nagus, het Hospitaalschip USS C. Pulaski en het Admiraalschip Pa3Eki. Als vrijwilliger word je toegevoegd aan het crewmanifest van onze virtuele vloot. Je start als cadet en naarmate je inzet kun je promoveren. Hoe cool is dat?!

Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben. We zijn een actieve vereniging die regelmatig bijeenkomt voor gezellige en leerzame activiteiten, zoals het kijken van Star Trek-afleveringen en het organiseren van lezingen en workshops. Uiteraard  hebben we daar helpende handjes voor nodig!!  Als vrijwilliger sta je aan het roer van de vereniging .  De vrijwilligers zetten de koers uit van onze vereniging. Van bestuurslid tot leden van de redactie van ons unieke magazine, tot crew op een beurs of fanclubdag. Ben jij een web fanaat of iemand die graag post op allerlei social media ? Dan zoeken we jou!!! En we zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en initiatieven!

Wat krijg je ervoor terug? Sowieso een extra dimensie in jouw beleving als star trek fan. Je komt op plekken waar de doorsnee fan vaak niet komt  zoals achter de schermen van beurzen zoals comic con of speciale promotie evenementen.  Daarnaast vormen we een zeer diverse en hechte vriendengroep uit alle streken van Nederland, die regelmatig bijeen komt en leuke star trek en Scifi gerelateerde uitjes heeft.   En natuurlijk de voldoening dat je het ook doet zodat andere fans en leden van de TFD kunnen meegenieten van wat jij allemaal als vrijwilliger presteert.  Last but not least ontvang je bij de eerste inzet als bemanningslid dat unieke TFD vrijwilligers poloshirt.

Dus, ben jij een Star Trek fan ,TFD lid en wil je je passie delen met andere fans?  Wil je deel uitmaken van onze virtuele vloot en deelnemen aan onze activiteiten en evenementen? Word dan vrijwilliger bij The Flying Dutch!

Neem een kijkje op onze website via de link https://www.tfd.nl/starchaser/starchaser-visuals/ om te zien wat we zoal doen en meld je aan als vrijwilliger. We heten je alvast van harte welkom aan boord van onze vloot!