Nieuwe Star Trek serie in 2017

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

earthlogo2

Als de geruchten kloppen gaat er na een dik decennia weer een nieuwe Star Trek Tv serie komen. CBS Television Studios heeft aangekondigd dat in januari 2017 een compleet nieuwe serie van start zal gaan. En dat is natuurlijk geweldig nieuws, want daar hebben wij Trekkies lang naar uit gekeken. Over de afgelopen jaren waren er al vaker geruchten, maar nu lijkt het erop dat het gaat gebeuren. Dit zou dan de 7e TV serie worden,  in de rijke historie van Star Trek. Veel is er nog niet over bekend, maar de serie zal in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zijn, uitgezonden door CBS en via hun on demand kanaal. Maar het zal volgens niet lang duren voor dat de series ook elders in de wereld beschikbaar zal zijn, het aantal fans in de wereld is immers  groot.

Het nieuws kom op een goed moment: in 2016 bestaat Star Trek 50 jaar en komt de 13e bioscoopfilm uit: Beyond. 2016 belooft nu al een zeer goed jaar voor ons Trekkies te worden. Wij zijn er in ieder geval bij en zijn al bezig te kijken hoe wij dit allemaal zo optimaal gaan vieren!

Star Trek is going boldy, where no man has gone before!

Read More

Curator en conservator Smithsonian over restauratie studio-model Enterprise

Auteur: Diana Chan - Peeters Categorie: Nieuws

Interview met Smithsonian Air & Space Museum curator Margaret Weitekamp en hoofd conservator Malcolm Collum over de restauratie van het originele studio-model van de USS Enterprise.

 

Read More

Astronaute in Axanar

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Een tijdje geleden berichtten we al over de Italiaanse astronaut Samantha Cristoforetti, dat zij in haar Star Trek Uniform op het ISS aanwezig was en daar lekkere koffie naar toe heeft gebracht. Nu gaat ze een rol spelen in de Star Trek fan productie Axanar. Dat is leuk nieuws! We wensen haar veel succes met deze missie.

Astronaut Samantha Cristoforetti in 'Voyager' Costume

Read More

94e verjaardag Gene Roddenberry

Auteur: Diana Chan - Peeters Categorie: Nieuws

Gene Roddenberry, geestelijk vader van Star Trek, zou vandaag 94 jaar zijn geworden.

 

http://www.treknews.net/2015/08/19/celebrating-gene-roddenberrys-94th-birthday/

Read More

Patrick Stewart verrast kind met levensbedreigende ziekte

Auteur: Diana Chan - Peeters Categorie: Nieuws

Lees hier het artikel:

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/11/patrick-stewart-surprises-young-fan_n_5804830.html

 

Read More