Missie Aarde

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

aarde-cast

Vrijdagavond 9 januari om 21:45 uur is de Nederlandse sciencefiction comedy Missie Aarde bij de VPRO op NPO 3 in première gegaan. In 2063 en het water staat de wereld aan de lippen, één land  en een groep Nederlandse astronauten gaan op zoek naar een andere thuisplaneet in hun ruimtevaartuig de Tasman. Trekkies zien duidelijk waar de inspiratie vandaan is gekomen, natuurlijk ‘onze’ Star Trek. Een aflevering duurt iets meer dan 20 minuten, en is beschikbaar via programma gemist, dus kijken!

Of via deze link (zolang deze beschikbaar is)

http://www.vpro.nl/programmas/missie-aarde/over.html

 

Read More

Gelukkig Nieuwjaar

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

The Flying Dutch wenst iedereen een gelukkig en gezond 2015.

Live Long and Prosper!

Read More

Willam Shatner te horen op de TV

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Wie goed luistert naar de Arke reclame die momenteel op de televisie wordt uitgezonden, herkent de stem van William Shatner hierin in het filmpje ‘About a Smile’. De tekst die hij zegt komt uit de Bohemian Rhapsody van Queen. Al is hij ruim de tachtig gepasseerd, de goeie ouwe Bill is nog steerds actief! Het filmpje te zien op:

http://reclamewereld.blog.nl/campagne/2014/12/30/eenogige-teddybeer-miles-en-william-shatner-leuk-spotje-arke

Of voor de hele Rhapsody:

Read More

Star Trek XIII: première 08 juli 2016

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Star-Trek-Revell-USS-Enterprise

Jawel, de feestdagen heeft Star Trek een leuk cadeautje gegeven: de releasedatum van de 13e bioscoopfilm: 8 juli 2016. Regisseur Justin Lin gaat de film maken. Ja want kenners weten natuurlijk waar J.J. Abrams mee bezig is, in een ‘Galaxy far, far away’! De datum komt perfect uit: in het jaar dat Star Trek 50 jaar bestaat. Voor Trekkies belooft 2016 een goed jaar te worden!

Read More

IDFA Ontmoeting met George Takei

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

2014-08-25-georgebradtakei

IDFA presenteert zaterdagavond 22 november, zoals velen van jullie inmiddels al weten, de première van de documentaire To Be Takei. De film gaat over het leven van de bekende acteur uit The Original Series: George Takei, oftewel Hikaru Sulu. Aanstaande zaterdagavond zal George, samen met zijn man Brad, de première openen in Pathé Tuschinski te Amsterdam.

The Flying Dutch kan hierbij exclusief haar leden de unieke kans bieden om aanwezig te zijn bij een heuse Meet & Greet met mr. Takei zelf!

DeMeet & Greet zal plaatsvinden voorafgaand aan de première-voorstelling, en een kwartier duren. Omdat we in die 15 minuten helaas niet iedereen aan het woord kunnen laten, hebben we besloten dat de 5 origineelste vragen persoonlijk aan George kunnen worden gesteld.

Wat moet je daarvoor doen?

  • Bestel een kaartje voor de Europese première van To Be Takei op de site van IDFA, kosten € 10,- : http://www.idfa.nl/nl/tags/program.aspx?id=99e363af-14b1-4630-a2cf-9f034378d33a
  • Wees zaterdagavond op tijd aanwezig (22.15 uur)
  • Toegang tot de ruimte waar de Meet & Greet zal plaatsvinden is alleen mogelijk op vertoon van je geldige TFD-ledenpas en het gekochte filmkaartje.
  • Er zijn in de Meet & Greet-ruimte voldoende plaatsen beschikbaar, echter kunnen 5 personen per persoon 1 vraag stellen.
  • Laat je origineelste vraag zo snel mogelijk aan ons weten: pim.blokker@hetnet.nl onder vermelding van “Vraag voor George Takei” met je lidnummer en je naam.

De vijf origineelste antwoorden krijgen 3 minuten de tijd om hierover met George van gedachten te wisselen! De winnaars worden op de avond zelf bekendgemaakt.

Dus wees er met WARPSPEED bij om niets te missen!

Read More