Fanclubdag 2014 – Reserveer je kaarten

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Marathon poster A4k

Zoals we je al hebben laten weten geven we dit jaar een speciaal tintje aan onze fanclubdag. We bestaan 30 jaar en hebben daarom  het programma uitgebreid met een mini film marathon! Het programma zal in het teken staan van The Cage, de eerste Star Trek aflevering ooit gemaakt, dit jaar 50 jaar geleden. Aansluitend gaan we drie Star Trek bioscoop films vertonen, om er zo iets speciaals van te maken en bieden we je de kans de films nogmaals op het grote doek te beleven.

 

Het programma voor 29 november is in grote lijnen:

10:30 tot 15:00 uur – Fanclubdag

15:00 tot 22:00 uur – Film marathon

Er zijn voor de marathon een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom bieden wij je de mogelijkheid vooraf kaarten hiervoor te reserveren zodat je niets hoeft te missen. Aangezien het een volle dag wordt en er ook voor de inwendige mens moet worden gezorgd, bieden we je de gelegenheid eten te reserveren. Dit zal een eenvoudige warme maaltijd zijn die in de pauze na de eerste film zal worden geserveerd.  Hiervoor is reserveren verplicht. Op de dag zelf kan dit niet meer worden gedaan.

 

Prijzen:

Fanclubdag: Leden: € 5,00  ; Niet leden € 7,50

Marathon (voorverkoop): Leden: € 10,00 ; Niet leden € 12,50

Marathon (aan de deur, indien beschikbaar) : Leden: € 12,50 ; Niet leden € 15,00

Eten (alleen vooraf te reserveren): € 15,00

 

Klik hier om te reserveren en alle uitgebreide details. We zien je op 29 november in Voorschoten!

 

Read More

Shatner en Nimoy in volgende Star Trek film ?

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Spock-Kirk-james-t-kirk-8158036-720-576[1]

Dat zou wat wezen natuurlijk, maar volgens de Telegraaf gaat het gebeuren in deel drie met de nieuwe cast! Dat juichen we natuurlijk toe om deze twee iconen nog eenmaal samen op het doek te zien. Al zullen we er nog even op moeten wachten, een officiële release datum is nog ver weg. Maar wie weet met het 50 jarig Star Trek jubileum in 2016 zou een goed moment zijn!

bron: http://www.telegraaf.nl/tv/uitgaan/23123101/__William_Shatner_terug_in_Star_Trek__.html

Read More

To Be Takei

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Op 22 Augustus is in selecte theaters in de VS en via de Apple Store de documantaire To Be Takei in première gegaan. Het verteld het levenverhaal van George Takei, ons allen bekend als Hikaru Sulu uit The Original Series en films. De documanteaire laat zien hoe hij in de tweede wereldoorlog in een kamp heeft gezeten, hoe hij aan het stuur van de USS Enterprise terecht kwam, hoe hij activist en voor vechter voor homorechten werd en hoe hij inmiddels meer dan 5 miljoen volgens op Facebook kreeg. Kortom, om voor elke Trekkie weer een stukje naslagwerk over één van onze TV helden. Meer informatie is te vinden op www.tobetakei.com .

To Be takei klein

Read More

TFD fanclubdag 2014

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

poging3

AANKONDIGING

Op zaterdag 29 november organiseert de The Flying Dutch haar jaarlijkse fanclubdag, welke zal worden gehouden in het Cultuur Centrum te Voorschoten.   Het is 50 jaar geleden dat de eerste pilot aflevering van Star Trek werd gemaakt: The Cage. Helaas werd deze pilot aflevering niet goed genoeg bevonden en moesten we nog twee jaar wachten voordat Star Trek op de buis kwam.  Bovendien bestaat de vereniging in 2014 dertig jaar en gaan we daarom een speciaal tintje aan de fanclubdag geven. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de dag zal langer duren dan normaal, dus zet deze dag in je agenda en houd hem vrij! Nog niet alle details zijn bekend, maar houd deze website in de gaten voor de laatste informatie. Binnenkort volgen meer details. We zien je op 29 november in Voorschoten!

Read More

Welkom op de vernieuwde TFD site

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Beste bezoeker,

Welkom op de vernieuwde website van Star Trek vereniging The Flying Dutch. Na een flinke technische tegenslag afgelopen december werden we gedwongen de hele site op de schop te gooien. Het was hard werken en mijn dank aan iedereen die dit mogelijk heeft weten te maken. De TFD is nu klaar voor de toekomst en we hopen de komen de tijd de site nog beter te maken en nog meer te verzien met informatie over de vereniging en natuurlijk Star Trek.

Live Long and Prosper!

Spockgroet 2

 

Read More