Dutch Comic Con

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

DCC_2017

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart wordt in de jaarbeurshallen te Utrecht de Dutch Comic Con gehouden. Hier is een Star Trek gast aanwezig: Gates McFadden, die we natuurlijk allemaal kennen als Dr. Beverly Crusher uit The Next Generation. The Flying Dutch is dan ook aanwezig met haar promotie stand en kun je op de foto met de Enterprise op de achtergrond. Dit kan in onze kraam, maar tussen 12:15 en 13:00 uur is kan dit voor een ‘green screen’ waar je ‘aanwezig’ kan zijn bij één van Star Trek grootste gevechten: The Battle in the Mutara Nebula uit The Wrath of Kahn. Dus kom naar de Dutch Comic Con, haal een handtekening bij Gates, en bezoek onze stand en ga op de foto met de Enterprise! En natuurlijk is er nog veel meer te beleven…kijk daarvoor op www.dutchcomiccon.nl

GatesMcFadden

Read More

Drie officieren beamen aan boord van Discovery

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Nu het filmen van de nieuwe Star Trek serie is gestart, zijn nog drie namen van acteurs bekend gemaakt die een rol gaan spelen in de nieuwe serie Discovery. Het zijn Sam Vartholomeos, Maulik Pancholy en Terry Serpico, die respectievelijk de rollen van ensign Conner, Dr. Nambue en admiral Anderson sullen gaan spelen. Zo is het lijstje met acteurs opgelopen tot 11 en heeft de serie een  gezicht gekregen. Natuurlijk weten we nog niet hoe allen in Discovery eruit zullen gaan zien, daarvoor zullen we moeten wachten tot de serie dit najaar in première gaat.  Wij kunnen dan ook niet wachten hoe het eruit gaat zien!

Star Trek Discovery zal te zien zijn via Netflix. Inmiddels kun je daar genieten van alle reeds gemaakte Star Trek afleveringen.

drie

Read More

Discovery: James Frain speelt Sarek

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

JamesFrain_s

Het karakter Sarek zal een rol gaan spelen in de nieuwe serie. Acteur James Frain zal deze rol gaan vervullen. Sarek kennen we  als de Vulcan vader van Spock. We heten James ook welkom aan boord.

Read More

24 januari: opnames Discovery beginnen

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

Discovery

Op 24 januari wordt er begonnen met de opnames voor Discovery. Daarmee zijn we een stap dichterbij daar waar we 12 jaar op hebben moeten wachten: de zevende Star Trek serie. Discovery wordt de 6e spin off van The Original Series uit de jaren zestig en zal in het Star Trek universum ongeveer 10 jaar spelen voor het origineel, circa het jaar 2255. Wij kunnen niet wachten totdat de serie komende zomer in première gaat.

Read More

Hoofdrol speelster Discovery: Sonequa Martin-Green

Auteur: Pim Blokker Categorie: Nieuws

sonequa

Sonequa Martin-Green zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe Star Trek serie . Zij is vooral bekend van de hitserie Walking Dead en zal in Discovery de rol gaan spelen van lieutenant commander Ranisford. Inmiddels zijn zeven namen van acteurs bekend die een rol gaan spelen in deze serie. De opnames zullen binnenkort gaan beginnen en wij Trekkies kunnen niet wachten dat de nieuwe serie (na 12 jaar leegte) op de televisie wordt uitgezonden. In Nederland zal de serie via Netflix te bekijken zijn.

Meer info: http://www.tfd.nl/star-trek/discovery-info/

Read More